Financiële zaken

Stichting Leergeld

Indien u ouder of verzorger bent van een schoolgaand kind in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, dat vanwege gebrek aan financiële middelen niet mee kan doen met zijn/haar leeftijdgenootjes, en uw gezinsinkomen aantoonbaar lager ligt dan 120% van het sociaal minimum, dan kan Leergeld wellicht iets voor uw kind betekenen. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:

Stichting Leergeld Friesland-Oost
Postbus 255
9200 AG Drachten

Een aanvraag doet u via www.kindpakket.nl .

Voor de gemeenten Achtkarspelen, Opsterland , Ameland, Dantumadiel, Noardeast Fryslân,Schiermonnikoog, Ooststellingwerf  en Smallingerland  belt u met:  tel. 06 45651314
Bereikbaar op dinsdag en woensdag van 9.30-14.00 uur.
E-mail: info@leergeldfrieslandoost.nl

In de schoolvakanties is Leergeld Friesland-Oost deels of niet bereikbaar i.v.m lage bezetting. Excuus hiervoor!

Schoolspot

Schoolspot.nl

Hoge kortingen op ICT voor alle ouders bij schoolspot.nl! Schoolspot.nl is dé ICT-webwinkel voor het basis- en speciaal onderwijs waar ouders en medewerkers met veel korting officiële software, hardware en andere ICT-gerelateerde producten kunnen bestellen. Deze korting kan oplopen tot wel 90% en dat wil de school jullie niet onthouden! Schoolspot.nl is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Door slimme overeenkomsten die zijn gesloten met leveranciers en omdat uw basisschool vaak al een gedeelte betaalt voor het gebruik thuis, krijgt u flinke onderwijskorting als u via schoolspot.nl koopt.

Wat is er verkrijgbaar bij schoolspot.nl? Het assortiment bij schoolspot.nl is zeer uitgebreid. U kunt er terecht voor al uw software van Microsoft, Adobe, Magix, McAfee, Symantec etc. Maar ook voor laptops, tablets, educatieve software en cursussen en nog veel meer… En het zijn allemaal de nieuwste versies voor soms maar een fractie van de winkelprijs. Welke producten u in de webwinkel vindt en welke prijzen u ziet, is afhankelijk van de licenties die uw onderwijsinstelling afneemt bij APS IT-diensten, de eigenaar van schoolspot.nl.

Hoe ontvangt u deze korting? Om te kunnen winkelen bij schoolspot.nl heeft u een inlogaccount nodig. Heeft u nog geen account dan kunt u dat direct aanvragen bij schoolspot.nl, binnen enkele ogenblikken ontvangt u via e-mail uw inloggegevens en kunt u gaan bestellen.

De voordelen van schoolspot.nl

Betrouwbaar (in samenwerking met jouw bassischool en vrijblijvende aanmelding)

De laagste prijzen

Specifiek aanbod voor het basis- en speciaal onderwijs

Snel (downloads direct beschikbaar, andere bestellingen dezelfde werkdag verzonden)

De nieuwste versies (het assortiment is altijd up-todate)

Geen verrassingen achteraf (btw en verzendkosten zijn al in de prijs verwerkt)

Kijk dus op schoolspot.nl, dé ICT-webwinkel voor iedereen in het basisonderwijs

Ouderbijdrage

De ouderbijdrage wordt gebruikt voor diverse schoolactiviteiten, die niet direct onderwijs gerelateerd zijn en waarvoor geen rijksvergoeding bestaat.

U moet hierbij denken aan:

  • sportactiviteiten
  • Sinterklaasactiviteiten 
  • ouderavonden
  • afscheid groep 8
  • etc.